Drvene ogrlice nakit kutija

Drvene ogrlice nakit kutija

Detalj slike više dizajn pakiranja i dostave pakiranje: 1 kom u EPE pjene u jednom kartonu kutija s 6 kom Polyfoam isporuke uvjeti: EXW, FOB, CIF. Najbliže more luka: Yantian, Shenzhen. Informacije o tvrtki osnovana 2007 Weilongxin obrta i darovi Co, Ltd specijalizirana...

Detalji o proizvodu

  Nakit drvena kutijaambalaža je snaga Branda.Nakit drvena kutijaambalaža kao brand je vanjske izvedbe je tvrtka želi svoj brand dati potrošačima osjećaj. Materijalni interesi i duhovni interesi nošen finodrvenipakiranje kutijasu potrošač kupuje. Marke predstavljene pakiranju trebao formirati brend u umu i potpuno izraziti konotaciju marke.


Specifikaciju proizvoda

wooden necklace jewelry box spec.jpg


Detalj slike

Wooden Necklace Jewelry Box-1

Više dizajna

Wooden Necklace Jewelry Box-2

Wooden Necklace Jewelry Box-3

Wooden Necklace Jewelry Box-4

Pakiranje i dostava

Pakiranje: 1 kom u EPE pjene u jednom kartonu kutija s 6 kom Polyfoam

Dostava uvjeti: EXW, FOB, CIF.

Najbliže more luka: Yantian, Shenzhen.


Informacije o tvrtki

Osnovana u 2007 Weilongxin obrta i darovi Co, Ltd

Specijalizirana u razvoj, proizvodnju i izvoz cigara pribor. Prenosimo jedan od najvećih selekcija gledati okvir, okvir nakit, bombonijeru i drugi okvir u Kini.

Sa skupinom profesionalnih tehničara i dizajnera, uz napredne proizvodne linije i proizvod pregled timova, sa visoke kvalitete i niske cijene u vrijeme otpreme, i prvoklasne usluge naše proizvode sada znatno izvezeni u više od 50 zemalja u Americi, Australiji, Bliskom istoku, Rusiji i tako on.to zadovoljiti poklon trgovaca i drugih comsumers iz cijelog svijeta.

Wooden Necklace Jewelry Box-77

Naše usluge

Wooden Necklace Jewelry Box-55


cigar humidor case family.jpg


Wooden Necklace Jewelry Box-88

Par:ne Sljedeći:Matt Finish Drveni ogrlica Nakit Box

Upit