Još uvijek vam treba kutija za cigare za pušenje cigara

- Sep 27, 2019-

Prije toga uvedene su 69 hidratantne vreće i kutije za odlaganje Le Ke za spremanje cigara, a uvedene su i hladnjake za pohranu cigara, a sve su to kratkoročne hitne mjere. Ako želite pušiti cigare na duže vrijeme, vremenom će vam trebati hidratantna krema za cigare. Najvažnija funkcija ovlaživača cigara je kontrola malog okoliša. Iako ne može održavati konstantnu temperaturu i vlažnost, okoliš u kutiji može učiniti u relativno kontroliranom položaju.

4

Ne koristimo ovlaživač za cigare da držimo cigaru u stalnoj temperaturi i vlažnosti, ali ne možemo. Uglavnom držite cigaretu u rasponu temperature i vlage gdje ona može rasti, a da ne nanese štetu.

Za kratkotrajno skladištenje cigara, stalna temperatura i vlaga nisu važni. Ne pokušavamo da cigare učinimo mekanim u najboljem stanju, već da ih ne oštećujemo po okoliš. Dakle, osnovni ovlaživač za cigare koristi se za zaštitu cigara.

Mnogi bi željeli preporučiti dobru kutiju za cigare, ali u stvari, kutija za cigare se ne preporučuje, obično nakon vlastite upotrebe kako bi znali da je cigara i dalje loša. U osnovi, kutije za cigare za sto ili dvjesto dolara vrlo su osnovne, a to je isto u zemlji i inozemstvu.

3

Odabir kutija za cigare uglavnom ovisi o izradi kutija za cigare, poput finoće šavova, izradbe ovlaživača, jer se kaže da je kutija za cigare zatvorena kutija za održavanje određene vlažnosti, tako da su gore spomenute dvije vrlo bitan. Što se tiče obloge drveta kutija za cigare, u stvari, nema mnogo izbora, obloga kutija za cigare je glavno tijelo. Koriste se tri vrste drveta: španjolski kedar, američki (ili kanadski) crveni kedar i honduraška breskva. Španski kedrovi nisu svi iz Španije, nego se uvoze iz Brazila i drugih zemalja Srednje i Južne Amerike. U nekim slučajevima će se na površini drva pojaviti smola, što je istaknuto u sprečavanju pranja cigara i povećavanju okusa cigara.

4

Ako je kutija za cigare obložena španskom cedrom, otvorite baterijsku svjetiljku, stavite je u kutiju za cigare i poklopite je. Bilo bi dobro kutija za cigare da ne bi svjetlost iscurila iz šavova.

Sredinom prošlog stoljeća škare za cigare bile su vrlo male, s rezbarijima na obje strane, što je bilo prilično zanimljivo.


Par:ne Sljedeći:Kako napraviti humusor za cigare?