Kakav je proces čaja?

- Sep 20, 2018-

Čajne kutije prema različitim materijalima imaju različite proizvodne procese, a upotrebljene mašine i zanati nisu isti.


wooden tea box.jpg


Ovde uglavnom predstavljamo proizvodni proces drvenih kutija za čaj.


U zavisnosti od materijala nalaze se tri vrste drvenih kutija za čaj: čajna kutija od čvrstog drveta, čajna kutija od srednjeg vlakana i kutija od čepova od šperploče. Među njima, česta kutija za čaj i kutija za čaj sa vlaknima su najčešća.


Proces proizvodnje, čajna kutija od punog drveta je prvi izbor materijala, odnosno izbor drveta za proizvodnju drveta, često korišćenog čvrstog drveta, kao što su eukaliptus, bor, gumeno drvo, drvo može izabrati čitav komad drvo koje je otvoreno ploča, MDF folija, paluba, itd .;

Nakon izbora materijala, sledeći korak je sječenje ploče za embrion drva u radionici za obradu drveta i izvođenje peskarenja početnog embriona; ako je odabran lesni embrion, dnevnik se može koristiti direktno. Završni proizvod ne obrađuje spoljni proces, a gotov proizvod se pakuje i završava se direktno.


Proces proizvodnje logotipa u drvenoj kutiji čaja uključuje sledeće metode: bronzanje, štampa na svileni sito, metalne likove, urezivanje, graviranje i metalne ploče.


tea wooden box.jpg


custom wooden tea box.jpg


WEILONGXIN CRAFTS AND GIFTS CO., LTD.is je profesionalni proizvođač drvenih kutija preko 10 godina. Imamo i desinger, možemo dizajnirati vašu potrebu.


O servisu

Ako imate bilo kakvo nezadovoljstvo sa transakcijom, molimo kontaktirajte me pre nego što ostavite prirodne ili negativne povratne informacije, pokušaćemo da se rešim problem u vašu korist. Svako pitanje, molim vas kontaktirajte me u svako doba, mi ćemo povratiti i riješiti ga prvi put.


Par:Kako odabrati luksuznu drvenu parfemsku kutiju Sljedeći:Kako izabrati dobar kabinet za cigarete za humidore